|
|
| gumiranje metala ili sl... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: gumiranje metala ili sl... ned 09 sij 2011, 19:14 | |
| konacno sam nabavio prave chopperske bisage za po blatu, vodi, kaldrmi i sl. Trazi se netko tko moze i zeli gumirati plocicu metala (celik) i onda to fino zalijepiti za komad fine gume cca 18mm (ili 20) debljine, a recimo nek je kvadratnog oblika po povrsini, cca 50x50 ili 70x70mm. jelda, to bi bilo nesto slicno najdonjim crnim komadima na slikici... | |
| | | StarBobo man
Broj postova : 385 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Midnighstar XV 1900 Na forumu od : 17.02.2010
| Naslov: Re: gumiranje metala ili sl... ned 09 sij 2011, 20:54 | |
| | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: gumiranje metala ili sl... pet 14 sij 2011, 11:14 | |
| Sorry ak je of, plastificiranje ti nije opcija? (ne znam za kaj ti treba) Za plastificiranje ti mogu dati kontakt čovjeka koji to redovito radi za razno razne moto dijelove! | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: gumiranje metala ili sl... sub 15 sij 2011, 01:41 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- Sorry ak je of, plastificiranje ti nije opcija? (ne znam za kaj ti treba)
Za plastificiranje ti mogu dati kontakt čovjeka koji to redovito radi za razno razne moto dijelove! pa u konacnici bi moglo i plastificiranje, nece se nista dogoditi... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: gumiranje metala ili sl... | |
| |
| | | | gumiranje metala ili sl... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|